Χριστίνα Σαλαγιάννη

Δασκάλα Προνηπίου

Για εμένα τα παιδιά είναι δεν είναι απλά η χαρά της ζωής, είναι η ίδια η ζωή… τα παιδιά είναι σαν τον ήλιο, φωτεινά και λαμπερά, χαρίζουν απλόχερα το ζεστό τους φως σε όποιον συναντούν στον δρόμο τους… χωρίς αυτά δε θα ήμουν αυτή που είμαι σήμερα. Είναι μαγικό να έχεις την ευκαιρία να χαίρεσαι την κάθε στιγμή μαζί τους, με τα γέλια τους, την ξέφρενη και άνευ όρων φαντασία τους, τον αυθορμητισμό και την αλήθεια τους… κι αυτό να είναι η δουλειά σου καθημερινά. Μέσα από την επαφή με τα παιδιά γινόμαστε καλύτεροι, προχωράμε και εξελισσόμαστε ενώ κερδίζουμε κι εμείς λίγο από τον αυθορμητισμό, τη λάμψη και την ανεμελιά τους που τόσο έχουμε ανάγκη.

Με τα παιδιά γύρω μου κάθε μέρα είναι μια γιορτή, μια καινούρια περιπέτεια, μια ανακάλυψη που καλούμαι να εξερευνήσω με τη βοήθειά τους. Το σημαντικότερο όμως όλων θα έλεγα ότι είναι η ανιδιοτελής αγάπη που λαμβάνω και που δίνω, το να αγαπάς και να αγαπιέσαι άνευ όρων… αυτή την αγάπη τα παιδιά μάς τη δίνουν απλόχερα και είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας, είναι η δύναμη μας!

Ανυπομονώ να βιώσουμε παρέα όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές στη μεγάλη και γεμάτη ζεστασιά  οικογένεια του Καρουζέλ μας!

  • 215.5551493
  • Βούλγαρη 137, Πειραιάς
XRISTINA-SALAGIANNI