Ξανθή Δήμα

Δασκάλα Μικρού Προνηπίου

Το επάγγελμα που επέλεξα και ακολουθώ με τεράστια αγάπη σχεδόν 20 χρόνια, μου θυμίζει καθημερινά πόσο υπέροχο είναι το να είσαι παιδί αλλά και πόσο μεγάλη ευθύνη έχουμε να μεγαλώσουμε ευτυχισμένα και ξέγνοιαστα παιδιά. Αγνά υπέροχα πλασματάκια που σε κοιτάζουν με απεριόριστη αγάπη, που σου χαρίζουν αβίαστα κι ειλικρινά το χαμόγελο και την αγκαλιά τους, που θυμώνουν και κρατάνε μουτράκια τόσο όσο διαρκεί ένα παράπονο.

Παρέα με τα μικρά μας αστεράκια θα περπατήσουμε στο μονοπάτι της γνώσης και της χαράς, θα αναρωτηθούμε, θα πειραματιστούμε και θα ανακαλύψουμε, θα παίξουμε, θα ζωγραφίσουμε και θα τραγουδήσουμε, θα νιώσουμε, θα εκφραστούμε και θα δημιουργήσουμε, θα διεκδικήσουμε, θα μοιραστούμε και θα συνεργαστούμε, θα αγκαλιαστούμε, θα τσακωθούμε και θα αγαπηθούμε ξανά, θα μάθουμε να είμαστε ομάδα αλλά και να λειτουργούμε αυτόνομα και ξεχωριστά!

Κάθε παιδί είναι μοναδικό και χρειάζεται μια υπομονετική καρδιά να το ακούει, ανοιχτές αγκαλιές που το αποδέχονται,  ευγενικά χέρια να το καθοδηγούν. Όλοι εμείς εδώ στο Καρουζέλ, τη δεύτερη οικογένεια μικρών και μεγάλων, χτίζουμε τόσο με τους μικρούς μας μαθητές όσο και με τους γονείς τους, αληθινές σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την κατανόηση και την άνευ όρων αγάπη για τα παιδάκια μας.

  • 215.5551493
  • Βούλγαρη 137, Πειραιάς
XANTHI-DIMA