Καλή σχολική χρονιά…

Ευχόμαστε να σας βρίσκουμε όλους καλά, ξεκούραστους, ανανεωμένους και έτοιμους για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!
Εμείς πάντως είμαστε πανέτοιμοι και με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε τους μικρούς μας μαθητές να έρθουν και να γεμίσουν τις τάξεις μας με τις φωνούλες και τα γέλια τους!
Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερη για όλους μας καθώς τα μέτρα που συστήνονται από το υπουργείο για την αποφυγή της εξάλειψης του κορονοϊού έχουν εφαρμογή και στα παιδάκια του νηπιαγωγείου και του προνηπίου. Αυτό σημαίνει πως η χρήση μάσκας εντός του σχολείου είναι υποχρεωτική, εκτός από την ώρα του φαγητού και του παιχνιδιού στην αυλή.
Παρακαλούμε λοιπόν τα παιδιά να προσέρχονται στο σχολείο ή στο σχολικό λεωφορείο φορώντας τη μάσκα τους. Μέσα στην τσαντούλα τους πρέπει να υπάρχουν εφεδρικές μάσκες – τουλάχιστον 2 – ώστε να τις αλλάζουμε μέσα στην ημέρα όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Οι εφεδρικές μάσκες θα πρέπει να είναι τοποθετημένες μέσα σε αποστειρωμένο κατά προτίμηση σακουλάκι, το οποίο να αναγράφει οπωσδήποτε το όνομα του παιδιού. Καλό θα ήταν αν μπορούσατε να γράψετε και πάνω σε κάθε μάσκα το όνομα του παιδιού, εφόσον αυτό είναι εφικτό. 
Οι μαθητές μας θα προαυλίζονται πολλές φορές μέσα στην ημέρα, περίπου ανά 50′, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να βγάζουν τις μάσκες τους και να ξεκουράζονται.
Δυνατότητα μεσημεριανού ύπνου προς το παρόν δε θα υπάρχει. 
Η προαιρετική δραστηριότητα του κολυμβητηρίου δε θα συμπεριληφθεί στο φετινό μας πρόγραμμα, ενώ οι αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο με τη διαφορά ότι θα γίνονται στην αυλή του σχολείου μας. Τα αγγλικά και το θεατρικό παιχνίδι θα ξεκινήσουν επίσης κανονικά από τον Οκτώβριο.
Να σας παρακαλέσουμε ακόμη να μας στείλετε καινούρια πλαστικά ποτηράκια τα οποία και θα κρατήσουμε στο σχολείο για να πίνουν τα παιδιά μας νεράκι στη διάρκεια της ημέρας.
Από τη Δευτέρα λοιπόν 31/8 τα σχολεία μας θα είναι ανοιχτά και έτοιμα να υποδεχθούν τα παιδάκια μας!!!
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.
Ευχόμαστε να έχουμε μια όμορφη, δημιουργική και ασφαλή χρονιά!!!