Πιστεύουμε πως ο καθένας μας είναι μοναδικός και πολύ ξεχωριστός, ικανός να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να πιστέψει στον εαυτό του και να προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις. Είμαστε βέβαιοι πως όλοι γεννιόμαστε με ιδιαίτερα ταλέντα, τα οποία περιμένουν υπομονετικά κάποιον να τα ανακαλύψει. Θεωρούμε ακόμα πως η ομορφιά τούτου του κόσμου οφείλεται στη διαφορετικότητα του καθενός μας.

Ο ρόλος μας στο Καρουζέλ είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αναγνωρίσουν αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο που νιώθουν πως υπάρχει μέσα τους, να νιώσουν αποδεκτά και περήφανα για αυτό που είναι, να αισθανθούν ελεύθερα να εκφραστούν με κάθε τρόπο, να μάθουν να σέβονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους και να δημιουργήσουν σχέσεις αγάπης, αποδοχής κι εμπιστοσύνης.

Στο σχολείο μας λειτουργούμε με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και στις ιδιαίτερες ευαισθησίες και κλίσεις των λιλιπούτειων μαθητών μας. Γινόμαστε μέλος της ομάδας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών μας και μαζί ανακαλύπτουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Καλλιεργούμε την αυτοεκτίμηση, την ενεργή συμμετοχή, την ελεύθερη έκφραση ιδεών και συναισθημάτων, τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία. Η μάθηση είναι βιωματική και οδηγούμαστε σε αυτή μέσα από την αξιοποίηση των ενδιαφερόντων και των εμπειριών των ίδιων των παιδιών. Η προσέγγισή μας είναι παιδοκεντρική. Το παιχνίδι σε όλες του τις μορφές είναι το εργαλείο μας. Η απεριόριστη αγάπη μας για τα παιδιά είναι ο οδηγός μας.

Αγάπη
Σεβασμός
Εμπιστοσύνη
Ελευθερία
kakia
Κοινωνιολόγος
vkouri
Οικονομολόγος - Εκπαιδευτικός
mkouri
Νηπιαγωγός
864
ώρες διδασκαλίας
928
γεύματα το χρόνο
6
τμήματα ανα ηλικία
5
εγκαταστάσεις
54
άτομα προσωπικό

Μας αγαπάτε γιατί...

Group Of Pre School Children Answering Question In Classroom Μαθαίνουμε Παίζοντας
Το παιχνίδι σε όλες του τις μορφές είναι το εργαλείο μας.
children-playing-on-grass_1098-504 Ασφαλές Περιβάλλον
Προτεραιότητα και αυτοσκοπός μας η ασφάλεια των παιδιών μας
healthy food Υγιεινά Γεύματα
Βασισμένα στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής
1-226 Ολιγομελή τμήματα
Με σεβασμό στην προσωπικότητα και κλίσεις των μαθητών μας