Παρακάτω θα βρείτε όλες τις παροχές που προσφέρουν τα σχολεία μας

Το σχολείο μας παρέχει σε όσους γονείς το επιθυμούν τη δυνατότητα μεταφοράς των παιδιών τους με τα ιδιόκτητα σχολικά μας λεωφορεία. Τα σχολικά μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές και περνούν τακτικά από όλους τους απαραίτητους ελέγχους ώστε η μεταφορά των μικρών μας μαθητών να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια.

Περιοχές που εξυπηρετούμε: Πειραιάς, Καμίνια, Αγ. Ι. Ρέντης, Νέο Φάληρο, Νίκαια, Κορυδαλλός.

Το σχολείο μας προσφέρει ισορροπημένη και ποιοτική διατροφή, βασισμένη στα πρότυπα της μεσογειακής. Το διαιτολόγιό μας σχεδιάζεται και εγκρίνεται κάθε μήνα από τον παιδίατρό μας.

Τα γεύματα που προσφέρονται είναι:

  •  Πρωινό
  • Δεκατιανό
  • Μεσημεριανό γεύμα
  • Απογευματινό, για όσα παιδιά αποχωρούν μετά τις 14:30.

Μέσα από τη διατροφή που ακολουθούμε στο σχολείο μας προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για έναν υγιή τρόπο ζωής και επιδιώκουμε να αποκτήσουν τα παιδιά μας θετικές διατροφικές συνήθειες.

Η φροντίδα της υγείας των παιδιών μας αποτελεί βασικό μέλημά μας.

Για τον λόγο αυτό προσφέρουμε μηνιαία ιατρική παρακολούθηση σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας. Ο διακεκριμένος παιδίατρός μας κος Μιχάλης Πέρρος επισκέπτεται κάθε μήνα το σχολείο μας, εξετάζει τους μικρούς μας μαθητές και εγκρίνει το διαιτολόγιό μας. Παράλληλα παρακολουθεί τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών μας ώστε να υπάρχει συνέπεια στον εμβολιασμό τους.

Προσφέρει σε εμάς τις πολύτιμες γνώσεις του και στα παιδάκια μας μια ευχάριστη ανάμνηση από την εμπειρία της εξέτασης και τη συναναστροφή τους μαζί του .

Η στοματική υγεία είναι πολύ σημαντική από την βρεφική ηλικία. Η πρώτη επίσκεψη στον οδοντίατρο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί με την ανατολή του πρώτου δοντιού στο στοματάκι του μωρού μας ή το αργότερο στην ηλικία του ενός έτους. Αποσκοπεί κυρίως στην παροχή συμβουλών προς τους γονείς και στην καλλιέργεια μιας θετικής συνήθειας στα παιδιά. Είναι καθοριστικής σημασίας οι πρώτες επαφές με τον οδοντίατρο να κάνουν το παιδί να αισθανθεί ασφάλεια και άνεση.

Η οδοντίατρός μας κα Νικολέττα Καραγιαννίδου επισκέπτεται το σχολείο μας για στοματικό έλεγχο των παιδιών μία φορά τον χρόνο. Η παρουσία της έχει  συμβουλευτικό και προληπτικό χαρακτήρα.

Το Καρουζέλ είναι φτιαγμένο με πολλή αγάπη και μεράκι και σύμφωνα με όλα όσα προβλέπονται για την ασφαλή παραμονή των παιδιών στις εγκαταστάσεις μας.

Τα σχολεία μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και παράλληλα με τη δική μας επαγρύπνηση και τη συνεχή βελτίωση των υποδομών μας έχουμε ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μικροατυχημάτων.

Επειδή όμως σε οποιονδήποτε χώρο ο κίνδυνος δεν μπορεί να απαλειφθεί εντελώς, ασφαλίζουμε το κάθε παιδί μας ξεχωριστά για την περίπτωση μικροατυχήματος που θα συμβεί στο χώρο του σχολείου, κατά τη διάρκεια των εκδρομών και των παιδαγωγικών επισκέψεων ή κατά την μεταφορά του από και προς το σπίτι του.

Η ψυχολόγος – οικογενειακή σύμβουλος κα Κωνσταντίνα Κωστάκου επισκέπτεται το σχολείο μας κάθε μήνα και πραγματοποιεί σειρά διαλέξεων με στόχο την κάλυψη της ανάγκης των γονέων για πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τα παιδιά τους αλλά και την καθοδήγησή τους ως προς τη διαχείριση της μεταξύ τους σχέσης. Με λόγο απλό και κατανοητό, με πραγματικά παραδείγματα και μέσα από τον διάλογο με τους γονείς, μας βοηθάει να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά των παιδιών μας και μας δείχνει τον δρόμο για να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας μαζί τους.

Η κα Κωστάκου είναι επίσης αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.