Βιολέττα Κουρή- Κάκια Μπεκρή- Μαρία Κουρή

Λίγοι άνθρωποι έχουν την τύχη τη δική μας να μπορούν να είναι μέρος της ζωής πολλών παιδιών… παιδιά που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν κοντά μας, παιδιά που γίνονται μέλος της οικογένειάς μας, παιδιά που μας εκπλήσσουν διαρκώς με την εξέλιξή τους και τις απίστευτες ικανότητές τους.

Καθημερινά στο σχολείο μας γίνονται μικρά θαύματα κι εμείς νιώθουμε ευγνωμοσύνη κι ευτυχία που τα ζούμε από κοντά… το πρώτο αληθινό χαμόγελο, το πρώτο δοντάκι, το πρώτο βήμα, η πρώτη λεξούλα… κι έρχεται κι εκείνη η μαγική στιγμή που τα ακούς να λένε για πρώτη φορά το όνομά σου… ένα δάκρυ κυλά από χαρά και από καμάρι, γιατί είναι και δικά μας αυτά τα παιδιά!! Αυτά τα λιλιπούτεια ανθρωπάκια που τρέχουν, παίζουν και γελούν και ξαφνικά έρχονται με τα χεράκια τους ανοιχτά και χώνονται στην αγκαλιά σου για να τα κανακέψεις, να τα παρηγορήσεις, να τα γλυκοφιλήσεις!!

Οι λέξεις δε φτάνουν για να αποτυπώσουν τα συναισθήματά μας… αγάπη, τρυφερότητα, στοργή, ζεστασιά, ευθύνη, συνεργασία και πολύ πολύ μεράκι!!

Αγάπη απεριόριστη, για τα παιδάκια μας, τα μικρά μας διαμαντάκια, για τους γονείς τους, για τους συνεργάτες μας, για τον εαυτό μας, για ολόκληρο τον κόσμο!!

Τρυφερότητα και στοργή, γι’ αυτά τα πλασματάκια που μεγαλώνουν στην αγκαλιά μας!!

Ζεστασιά, βαθιά μέσα στην ψυχή μας να μας γλυκαίνει και να μας δίνει δύναμη!!

Ευθύνη τεράστια, καθώς είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα παιδιά διαμορφώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους μέχρι τα έξι τους χρόνια!!

Συνεργασία αρμονική, με όλα τα μέλη της ομάδας μας, για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μας προσπάθεια, και με τους γονείς των παιδιών μας, που μας κάνουν την τιμή να μας εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν!!

Μεράκι ατέλειωτο, για δουλειά, συνεχή εξέλιξη και επιμόρφωση, ανακαλύψεις και πειραματισμό!!

Αυτό λοιπόν είναι το Καρουζέλ μας, μια μεγάλη κι αγαπημένη οικογένεια, εμείς!!

DSC_0754

Πειραιάς

Καστέλα

  • 210.4123872
  • info@carrusel.gr
  • Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 98, Καστέλα

Ν.Φάληρο

  • 215.5408740
  • info@carrusel.gr
  • Χρυσοστόμου Σμύρνης 24, Ν. Φάληρο