Ελευθερία Καραπάνου

Δασκάλα Νηπιαγωγείου

Αγαπώ να δουλεύω με παιδιά γιατί κάθε μέρα μαζί τους είναι διαφορετική, γεμάτη εκπλήξεις! Η διαρκή τους τάση για εξερεύνηση σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα που τα  διακρίνει είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της δουλειάς μου. Η αλληλεπίδραση μεταξύ μας και η αγάπη που μοιραζόμαστε με κάνει να θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς!

Είναι σημαντικό να παρέχουμε στα παιδιά την ασφάλεια και την υποστήριξη που χρειάζονται αλλά είναι εξίσου σημαντικό να τα αφήνουμε ελεύθερα να παίρνουν πρωτοβουλίες, να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους και να προσπαθούν να βρουν μόνα τους λύση στα ¨προβλήματα¨ που προκύπτουν.  Αυτό το περιβάλλον βρήκα όταν ήρθα στο Καρουζέλ. Άτομα  χαρούμενα, δημιουργικά  που ενθάρρυναν τα παιδιά  σε κάθε τους βήμα, μικρό ή μεγάλο. Καθημερινά λοιπόν ανακαλύπτουμε παρέα με τους μαθητές μας τους πιο δημιουργικούς, ευφάνταστους  και αστείους πολλές φορές  τρόπους για να γίνει όσο το δυνατόν πιο ενδιαφέρουσα η διαδικασία της μάθησης.

Γνωρίζοντας ότι βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη του κάθε παιδιού και στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του, φροντίζουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς και  να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις  μας με κάθε ευκαιρία.

 

  • 215.5551493
  • Βούλγαρη 137, Πειραιάς
Ελευθερία Καραπάνου