Κατερίνα Λυκούρη

Δασκάλα Μεταβρεφικού Τμήματος

Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου μέρα στο Καρουζέλ. Είχα πολύ άγχος και σε όλο το δρόμο σκεφτόμουν τι θα έλεγα καθώς ήταν η πρώτη μου συνέντευξη για δουλειά.

Χτύπησα το κουδούνι στο σχολείο του Φαλήρου και νόμιζα πως η καρδιά μου θα πεταγόταν έξω από το στήθος μου. Μόλις άνοιξε η πόρτα είδα μπροστά μου την κυρία Βιολέττα που με το χαμόγελο και τη ζεστή της χειραψία με έκανε αμέσως να χαλαρώσω. Ο χώρος μύριζε φρεσκοψημένο κέικ. Παντού ακούγονταν παιδικές φωνές, γέλια και τραγούδια. Θυμάμαι πως με πλημύρισε ένα αίσθημα ευτυχίας και πληρότητας. Ένιωσα τόσο οικεία, σα να είμαι στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Αυτό το συναίσθημα με ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Το Καρουζέλ είναι η δεύτερή μου οικογένεια!

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε για μένα αυτό το όμορφο ταξίδι, ένα ταξίδι γεμάτο γλυκιές φωνούλες, χαμόγελα, αγκαλιές, παιχνίδια, παραμύθια, τραγούδια, χορούς, ανακαλύψεις και πολλά ακόμα που συνθέτουν την καθημερινότητα στο σχολείο μας. Η αμέτρητη αγάπη που εισπράττω καθημερινά από τα παιδιά με κάνει να νιώθω σίγουρη για το επάγγελμα που επέλεξα να ακολουθήσω.

Κάθε φορά που ακούω «κυλία Κατελίνα σ’ αγαπώ» αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο

  • 210.4123872
  • Λεωφ. Αλ. Παπαναστασίου 98, Καστέλα
ΛΥΚΟΥΡΗ